Kövess minket

Bulvár

Ye bevallotta egy interjúban, hogy 50 millió dolláros adótartozása van, majd kivonult a stúdióból, mert nem zsidózhatott szabadon

Megosztva

A Ye vonaton továbbra sincsen fék. Miután a rapper, producer, tervező, és elnökaspiráns nemrég kosarat kapott Donald Trumptól a következő választáson való együtt indulást illetően, most bement beszélgetni Tim Pool podcast műsorába, ahonnan sértve távozott, amiért nem zsidózott vele együtt a műsorvezető.

Kanye az új legjobb barátaival, az alt-right celebritás Nick Fuentes-szel és Milo Yiannopoulos-szal együtt érkezett meg a stúdióba, ahol többek közt elmesélte, hogy közel 50 millió dollárnyi adótartozása van, ami miatt először azt hitte bebörtönzik majd, de végül az Amerikai Adóhivatal csak befagyasztotta 75 millió dollárnyi megtakarítását. Ye ezután hozzátette, hogy „egyértelmű, hogy nem értek semmit a pénzügyekhez”, és azt fejtegette, hogy csinál inkább egy saját bankot, mert most nem tudja hova rakni a pénzét.

Pool a podcast egy pontján felhozta Ye antiszemita botrányait, mire a rapper felhúzta magát, és kijelentette, hogy ha meg kell védenie a „nézeteit”, akkor inkább kivonul a stúdióból. Az egyébként szintén jobboldali Pool elmondta, hogy jól meghurcolták Ye-t az elmúlt hetekben, de nem említette a zsidókat, helyette a sejtelmes „ők” megnevezést használta, de „ők” alatt a fősodratú médiát értette. Ye ekkor ingerülten visszakérdezett, hogy „ki az az ők?!„, megpróbálva kihúzni Poolból egy kis öblös zsidózást, amire a műsorvezető nem volt hajlandó, ezért Ye fogta magát és kisétált.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés