Kövess minket

Hiphop

Keefe D profitálhatott is a 2Pac gyilkosságból – állítja a rendőr, aki részt vett a nyomozásban

Megosztva

2Pac meggyilkolásának ügyében nemrég újra életre kelt a nyomozás, és most egy rendőr új részleteket árult el az első számú gyanúsítottról.

A szóban forgó rendőr, Chris Carroll a The Art of Dialogue-nak elmesélte, hogy ő volt az első, aki a lövöldözés helyszínére érkezett 1996-ban. A beszélgetés során Duane „Keefe D” Davisről is kérdezték, aki jelenleg 2Pac lelövése miatt került a rendőrök célkeresztjébe, miután többször lenyilatkozta, hogy ott volt a tetthelyen.

Ez a fickó, Keefe D, már évek óta járatja a száját, és nyíltan elmondja mindenkinek, hogy része volt a gyilkosságban” – mondta a nyugdíjas tiszt. „Azt mondja, hogy ő adta át Orlando Andersonnak a fegyvert, aki aztán lelőtte 2Pacot. Nyíltan azt mondja, hogy ‘én adtam neki a fegyvert’ – nos, ettől ő is részese a gyilkosságnak„.”

Arról, hogy a hatóságok 27 évvel később bizonyítékokat találtak, amelyek Keefe D-t a gyilkossághoz kapcsolják, hozzátette: „Hallottam olyan pletykákat, hogy még olyan tárgyakat is eladott, amelyekről azt mondta az embereknek, hogy, tudod, ott voltak azon az éjszakán. Hogy ez kamu-e vagy sem, nem tudom, de belegondolni, hogy nem csak azt ismeri be, hogy részt vett egy gyilkosságban, de most még hasznot is húz az egészből?„.

A múlt héten a Davis otthonában talált golyókat igazságügyi vizsgálatra küldték, hogy megállapítsák, összefüggésbe hozhatók-e a rap-ikon halálával.

Keefe D-t egyelőre nem tartóztatták le, mivel nincs ellene kézzelfogható bizonyíték.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés