Kövess minket

Hiphop

Kiengedték Tekashi 6ix9ine-t a dominikai börtönből

Megosztva

Az elmúlt egy hétben Tekashi 6ix9ine nehéz helyzetbe került a Dominikai Köztársaságban. A rappert azzal vádolták, hogy két zenei producert bántalmazott, miután azok elvileg tiszteletlenül bántak a barátnőjével. Annak ellenére, hogy megpróbálta elhagyni az országot, 6ix9ine-t azonnal letartóztatták a repülőtéren. Ezt követően testi sértés vádjával gyanúsították meg. Azóta börtönben csücsült, és az is felmerült, hogy ez egy ideig így is marad, így aztán még szimpátia tüntetést is szerveztek a dominikai lakosok, amin elég vegyes bagázs gyűlt össze.

Nos, úgy tűnik, hogy 6ix9ine-nak végül sikerült áttörést elérnie az ügyben. Az Antena Noticias 7 szerint a rappert kiengedték a kóterból, miután letette az 500 ezer dolláros óvadákot, amit kiszabtak rá.

Van néhány kikötés, amit be kell tartania ahhoz, hogy ne kerüljön ismét börtönbe. Ezek között szerepel, hogy dühkezelési órákon kell részt vennie, miközben távolságot kell tartania az áldozatoktól. Utóbbi nem lesz nehéz, ha visszautazik az Államokba.

Mint a lenti videón látható Tekashi 6ix9ine egy spanyol nyelvű videóval ünnepelte a szabadulását a közösségi médiában, megköszönve a rajongói támogatást.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés