Kövess minket

Hiphop

Még csak most kezdődött Drake turnéja, de máris olyan, mint egy drámasorozat

Megosztva

Öt év után Drake ismét Észak-Amerikai turnéra indult, és habár még csak most kezdődött az It’s All a Blur elnevezésű koncertsorozat, máris annyi minden történt benne, mint egy 2 évados drámasorozatban.

Az első állomás Chicago volt, ahol a rapper a „Look What You’ve Done” című Take Care-klasszikussal nyitott, amelyet valószínűleg évek (ha nem egy évtized) óta nem adott elő, miközben még egy színész is felment a színpadra, aki Drake fiatalabb verzióját alakította, egy kis digitális technika segítségével.

@rap

#Drake got a hologram of himself as a teenager to perform with him durin his show in Chicago for #ItsAllABlurTour 👀🔥 Via: @Ellabrii #RapTV #Drizzy #drakethetypeofguy

♬ Search & Rescue – Drake

Drake tudatosan válogatott a karrierjét felölelő dalokból, a nagy slágerek mellett B oldalas ritkaságokat és nagyon régi trekkeket is előadott.

A vizuálok közé tartoztak a közönség feje fölött cikázó spermiumok, és egy hatalmas Virgil Abloh szobor is.

Ez a koncert sem volt mentes a mostanában sajnálatosan divatos bedobálástól, valaki egy telefont hajított Drizzy-nek, ami el is találta őt. Drake nem igazán reagált a dologra, fogta és folytatta a koncertet egy rövid meglepődés után.

Végezetül, nyilván nem Drake-ről lenne szó, ha kimaradt volna a kicsinyes keménykedés a koncertből, emberünk előrángatta Childish Gambino áprilisi szavait, miszerint a „This Is America” egy Drake diss-nek indult, és úgy válaszolt rá, hogy miközben a „Headlines” című dalát adta elő, a kivetítőn az volt olvasható: „A túlértékelt és túljutalmazott ‘This Is America’ című sláger eredetileg egy Drake diss trekk volt„.

És akkor ez még csak egy koncert volt, mi lesz még itt.

@raptalksk_

Drake called This Is America “overrated and overawarded” after Childish Gambino said it was originally a Drake diss. This was at the first show of his tour in Chicago #drake #donaldglover #rapbeef #hiphop #raptok

♬ original sound – raptalksk
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés