Kövess minket

Hiphop

Ötödik alkalommal utasították el Young Thug óvadékkérelmét

Megosztva

Young Thug már több mint egy éve vár a tárgyalására a RICO ügyben, és ma ismét megtagadták tőle az óvadék lehetőségét, így ez már az ötödik alkalom, hogy az őrizetbe vétele óta nem szabadulhat óvadék ellenében. Thug mellett egy másik YSL tag, Yak Gotti óvaddékérelmét is elutasították, annak ellenére, hogy a tárgyalás kezdetét, amelynek januárban kellett volna elkezdődnie, számos alkalommal elhalasztották. Az esküdtek kiválasztása több mint hat hónapig tartott, ami alatt Thug ügyvédei szerint a rapper kínkeserves állapotokkal nézett szembe.

Állandóan erős fények mellett kell aludnia, ha egyáltalán el tud aludni, ez a kínzás egy formája” – mondta ügyvédje, Brian Steel. Ural Glanville bíró azonban ezt nem így látta, és az ügyészek mellé állt, akik szerint Thug veszélyt jelent a potenciális tanúkra, hivatkozva az egyikükre, aki azt állította, hogy Thug egy korábbi ügyben megfenyegette őket egy sms-ben, amelyben az állt: „A besúgó ribancokat megölik. Őket és a gyerekeiket.

Thug egyike volt annak a 28 embernek, akik ellen 56 vádpontban emeltek vádat bandatevékenység miatt. Azóta több vádlott is elfogadta a vádalkut, és a szabadságáért cserébe bűnösnek vallotta magát a RICO-törvény megsértésében, köztük Gunna.

Bár a tárgyalás még nem kezdődött el, a tárgyalás előtti bírósági eljárás során történt pár érdekes dolog, egyszer például valaki drogot passzolt le Young Thug-nak, aki kórházban is volt májusban, nemrég pedig Business Is Business címmel adott ki albumot.

(UPROXX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés