Kövess minket

Aztaa

Siska Finuccsi: „Jön ez a dagadt féreg és alkotmánymódosítást nyújt be…”

Megosztva

Dagad a botrány a magyar köztársasági elnök, Novák Katalin körül, miután kiderült, hogy tavaly kegyelmet adott egy pedofil bűnelkövető bűnsegédjének. Az ügyben szépen lassan több közszereplő is megszólal, köztük Siska Finuccsi és Eckü is keményen bírálták az államfőt és úgy általánosságban a magyar kormányt.

Az esetet a 444 írta meg először, mint kiderült, Novák Katalin tavaly egy bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettesének adott elnöki kegyelmet, pedig a férfit (K. Endre) amiatt ítélték el, mert hamis vallomásra vett rá egy gyermeket, akit az intézetben molesztált az igazgató. Az ügy kipattanása óta rengetegen elítélték a döntést, és habár Novák nem mondott le, Orbán Viktor miniszterelnök egy alkotmánymódosítást nyújtott be, amely szerint a jövőben pedofil bűncselekményekkel kapcsolatos elítéltek esetében nem adhatna kegyelmet a köztársasági elnök. Erre reagált nemrég a tatabányai rapper, Siska Finuccsi, mikor azt írta az Instagram oldalán:

„Annyira okosak ezek a mocskok…

Látják és érzik, hogy ébred a magyar és ezt már nem nyelné le, így egyből kitalálták, hogy hogyan is kéne ezt előnyükre fordítani.

Jön ez a dagadt féreg és alkotmánymódosítást nyújt be, hogy Ő meg a beteg pártja legyen az általuk megrontott gyermekek védőszentje. Eső után köpönyeg.”

A Hősök rapper, Eckü, aki már korábban is keményen beleállt a Fideszbe, megtapsolta Finuccsi kiállását és kijelentette, hogy több ilyen kéne a közszereplők közül.

Csicska, beszari köztársasági elnökasszony meg kegyelmet ad egy pedofilnak” – kezdte mondandóját szintén Instagramon. „Az tök nagy baj, hogy az a sok ember, akit követek, zenészek, véleményvezérek, influenszer, igazából senkinek nem baszta fel az ingerküszöbét. De nagy respect a Siska Finuccsinak és a Lilunak, náluk láttam. Több ilyen kéne. Rohadjon meg, hogy ez a rendszer itt kiépült itthon, de egyszer vége lesz.”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés