Kövess minket

Aztaa

Trump szerint Kanye egy durván zavarodott ember, akinek semmi értelme elindulnia a 2024-es választáson

Megosztva

Egyre mélyülni látszik a Kanye West és Donald Trump közötti szakadék. Ye az egyik leghangosabb celeb rajongója volt az elnöknek, mikor még hatalmon volt, és azóta is imádja Trumpot, méghozzá annyira, hogy nemrég felkérte, hogy induljanak együtt a következő amerikai elnökválasztáson. A dolog nem sült el jól, Trump leüvöltötte Ye fejét, amiért azt gondolta, hogy majd az alelnöke lesz, ráadásul még az ex-feleségét is pocskondiázta. Mindezt amúgy maga Ye mesélte el egy videóban, de most az is kiderült, hogy mit szólt Trump az egész találkozóhoz.

A volt elnök a saját, Truth Social nevű közösségi oldalán tett közzé egy közleményt:

„Szóval segítettem egy súlyosan zavarodott férfin, aki véletlenül pont fekete. Ye (Kanye West), akit kiátkoztak az üzleti szférából, mindig jó volt hozzám, ezért elfogadtam a felkérését, hogy találkozzunk kettesbe, hogy tanácsokkal láthassam el. Ye három emberrel jelent meg a vacsorán, megmondtam neki, hogy ne induljon el , mert semmi értelme, úgyse fog győzni” – írta Trump.

Ye korábban szintén megerősítette, hogy Trump azt mondta neki, hogy ne induljon el, de ő elvileg úgy válaszolt, hogy „nyugi, nyugi, Ye-vel beszélsz” – tudatva, hogy őt nem lehet lebeszélni, ha egyszer valamit a fejébe vesz.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés