Kövess minket

Hiphop

Új bútor helyett Drake koncertre költötték a pénzüket, a rapper közel 18 millió forinttal hálálta meg

Megosztva

Tovább folytatódnak a random történések Drake It’s All A Blur” turnéján, legutóbb például pénzt osztott a fanjai közt a rapper.

Drizzy szombaton (szeptember 2.) Las Vegasban lépett fel, és úgy döntött, hogy 50 000 dollárral (átszámítva kb. 18 millió forinttal) áld meg egy hűséges rajongót, miután az koncertjegyekre költötte az új bútorokra félretett pénzét, legalábbis reméljük, hogy nem a meglévő bútorait adta el.

Drake elköltöttem a bútorpénzemet a két koncertedre, OVO for life” – olvasta Drake a rajongó táblájáról, amit a tömegben tartott. „Tudod mit? Emberem, a bútorpénzed miatt adok neked 50 lepedőt ma este, mert’ szeretlek. Gondoskodjatok róla, hogy megkapja a pénzét még ma este” – mondta Drizzy a menedzserének.

Később így folytatta: „Figyeljetek! Erről szól az élet. Ma este megpróbálok tanítani nektek valamit. Azt akarom, hogy ma este megértsetek valamit. Soha nem tudhatod, min megy keresztül a másik ember. Soha nem tudhatod, hogy az előtted, balra, jobbra, mögötted lévő ember min megy keresztül! És ugyanúgy, ahogy én is tettem, szeretném, ha egy pillanatra kinyitnátok a szíveteket, és odafordulnátok valakihez, akit nem ismertek, és adnátok neki egy kis szeretetet. Szeretném, ha ma este valakinek bearanyoznád az estéjét Las Vegasban.” Alább a rögzített pillanat.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés