Kövess minket

Hiphop

50 Cent azt szeretné, ha ő is olyan bánásmódban részesülne, mint Drake

Megosztva

50 Cent megosztott meg egy videót, melyben arról panaszkodik, hogy a Final Lap elnevezésű turnéján nem dobálnak neki a közönségből melltartókat, miközben Drake-et az It’s All a Blur turnéján minden este fehérneműkkel bombázzák.

Drake szerdán bukkant rá a videóra, és viccelődve felajánlotta, hogy szívesen összefut 50 Centtel, hogy megosszanak egymással néhány tanácsot.

Az eredeti Instagram-videójában 50 Cent a backstage részen sétálgatott, és arra kérte az embereket, hogy „segítsenek neki a fájó lábával”, miközben azt állította, hogy Drizzy jobb bánásmódot kap koncerteken, mint ő.

Valaki segítsen nekem a lábammal, kérem” – mondta. „Drake-kel nem bánnak így” – mondta.

Drake-nek melltartót dobálnak. Mit kapok én? Hozna valaki nekem néhány Drake-rajongót? Ez a szar egyszerűen nem jó érzés. Különlegesnek kell éreznem magam itt. Azt akarom, hogy úgy bánjanak velem, mintha én lennék Drake. Drake minden este melltartót kap! Én is kaptam melltartókat a karrierem elején” – folytatta.

50 Cent ezután odalépett egy férfihoz, és megkérdezte tőle: „Mivel foglalkozol?„, mire a férfi azt válaszolta: „Rendezem a setlistet.” „Ez a te hibád” – mondta neki nevetve. „Nem tudnánk egy olyan produkciót koordinálni, ami elég dögös ahhoz, hogy minden este melltartót kapjak, mint Drake?„.

Drake és 50 Cent amúgy korábban már többször beszéltek arról, hogy tisztelik egymás munkásságát, Drizzy egyenesen egyik legnagyobb inspirációjának nevezte Fifty-t.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés