Kövess minket

Hiphop

Beszóltak Drake-nek az utcán: „Kendrick jobb rapper!”

Megosztva

Felkavarta kicsit a modern hiphop Panteonban az állóvizet, hogy Kendrick Lamar pénteken egyest írt az ellenőrzőbe és visszaültette az iskolapadba J. Cole-t és Drake-et. Utóbbi emiatt most már az utcán is kapja a hate-et.

Mint korábban írtuk, pénteken jelent meg Metro Boomin és Future első közös projektje, a ‘We Don’t Trust You‘, amin olyan előadók vendégszerepelnek, mint Playboi Carti, Young Thug, The Weeknd, Travis Scott, Rick Ross, vagy épp Kendrick Lamar. Utóbbi a „Like That” című dalban elővette Drake-et és J. Cole-t és kertelés nélkül kijelentette, hogy nincsenek egy szinten, üljenek csak vissza.

Kendrick itt főleg a „First Person Shooter” című dalra reflektál, melyben J. Cole azt rappeli, hogy ő, Drizzy és K-Dot a három nagy rapper most a szakmában. Cole sorai nyilvánvaló szcéna-egyesítő gondolatok voltak, de úgy tűnik, hogy Kendrik nem tartja őket ennyire nagyra, ezért húzott egy egyértelmű határvonalat, majd a homokozó felé mutatott.

Kendrick verzéje abból a szempontból érdekes, hogy korábban sokáig pletykálták, hogy ő és Cole közös albumot terveznek, amit aztán Cole tavaly novemberben temetett el nyilvánosan, mikor elárulta, hogy nem jött össze a hiphop történelmi projekt. Drake eközben hosszú évek óta kapja a a támadásokat, legutóbb például Mos Def próbálta megfosztani a rapper titulusától. Drake nem igazán válaszolt eddig Kendrick szavaira, csak a turnéjáról posztolt, ahol nemrég Lil Wayne is megjelent. Ismerve persze Drizzy-t, valamilyen formában biztos érkezik majd válasz, pláne, hogy most már az utcán is a fejére olvassák Kendrick nagyságát, jó példa erre az alábbi videó, ahol valaki azt üvöltözi neki az utcán, hogy Kendrick jobb nála, miközben ő csak a kocsijához szeretne eljutni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés