Kövess minket

Hiphop

Teljesült 50 Cent kívánsága, neki is melltartókat dobálnak koncerten, mint Drake-nek

Megosztva

A rajongók meghallották 50 Cent azon kétségbeesett szavait, miszerint szeretne ő is melltartókat kapni a koncertjein, mint Drake, és cselekedtek.

A New York-i rapper még augusztusban fakadt ki, viccelődve a backstage-ben, hogy nem kap elég figyelmet és törődést a háttérstábtól, és már a női rajongói sem simpelik annyira, mint Drizzy-t a saját fanjai.

Drake-nek melltartót dobálnak. Mit kapok én? Hozna valaki nekem néhány Drake-rajongót? Ez a szar egyszerűen nem jó érzés. Különlegesnek kell éreznem magam itt. Azt akarom, hogy úgy bánjanak velem, mintha én lennék Drake. Drake minden este melltartót kap! Én is kaptam melltartókat a karrierem elején” – mondta akkor Fifty.

Hát, most végre örülhet, mivel az új turnéja egyik kanadai állomáson valaki feldobott neki egy melltartót a színpadra. Fifty, mint a lenti videón látható, kicsit meg is lepődött, majd megvizsgálta a melltartó méretét, végül pedig a hátsó zsebébe túrta azt megőrzésre.

Ez persze még mindig csak egyetlen egy fehérnemű, míg Drake minden koncertjén kap pár darabot. A kanadai rapper nemrég el is büszkélkedett az Insta oldalán a nem semmi gyűjteménnyel.

Aki szívesen megajándékozni 50 Centet egy melltartóval, az legközelebb október 18-án, a Papp László Budapest Sportarénában teheti meg.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés